Walking dinner

Walking Dinner Feestdagen
€ 37,50 per persoon

Koude gerechten • drie gerechten per persoon
• Rillette van lijngevangen kabeljauw en een pittige salsa van avocado
•Carpaccio van Portobello met baba ganoush, Reijpenaer VSOP en extra
vierge olijfolie
• Pulled turkey met een spiegeleitje van kwartel en balsamicosiroop

Soep • één soep per persoon
• Cappuccino van verse erwten met een truffelroom

Warme gerechten • twee gerechten per persoon
• Filet van Edelhert met romige gnocchi en paille van prei
• Snoekbaars uit de Westeinder geserveerd met tomatenrisotto en chutney
van pompoen
• Ravioli van paddenstoelen en ricotta pesto

Dessert • twee desserts per persoon
• Hangop van boerenyoghurt met een stoofpeertje
• Grand Marnier crème brûlée
• Chocolademousse van fair trade chocolade

Op tafel
Creatie van vers brood met Friese gezouten boter

 

Dutch Delight
€ 31,50 per persoon

Starter (1 gerechtje per persoon)
• Mini aardenwerkpotje gevuld met een humus en desem crouton, met daarin een groententuin

Koude gerechtjes (2 gerechtjes per persoon)
• Steak tartaar van MRIJ rund; spiegeleitje van een kwartel; Modena balsamico siroop
• Salade van rosevalaardappel, geserveerd met Schotse gerookte zalm en een creme fraiche kruidendressing

Duo van soepje (1 gerechtje per persoon)
• Heerlijke Hollandse erwtensoep rijkelijk gevuld met worst, daarbij serveren wij desembrood met katenspek en grove Zaanse mosterd
• Crème van bloemkool

Proeverij van stamppotjes (3 gerechtjes per persoon)
• Trio van winterse stamppot combinaties,
Hutspot met een stooflapje, zuurkoolstamppot met gegrilde ananas en uitgebakken spekjes en boerenkoolstamppot met een gehaktballetje

Dessert (1 gerechtje per persoon)
• Eigen gemaakte mini appeltaartje met verse slagroom

Koffie/thee/verse munt thee
• Koffie, thee & verse muntthee, geserveerd met chocolade brokken, gevuld met cramberry`s & rozijnen

Op tafel
• Rustieke mini bonkjes van desem & spelt, geserveerd met gezouten boter

Disco Fever
€ 38,50 per persoon

Starter per persoon (vanaf grove houten plank)
• Langzaam gegaarde ossenhaas teriyaki
• Pittige kip blokjes van kippendij
• Germarineerde gamba`s vanaf de grill plaa

Koude gerechten (3 gerechtjes per persoon)
•1/2 Wrap, geserveerd met langzaam gegaarde kalfsmuis & huisgemakate tonijnmayonaise
•Whiskyglas geserveerd met een mini ceasersalad
•Mini krabkroketje geserveerd met saffraanmayonaise

Soepjes (1 soepje per persoon)
•Reageerbuisje geserveerd met cappuccino van verse erwten met een truffel room
•Reageerbuisje met daarin een huisgemaaktje cappuccino van paprikasoep

Warme gerechtjes (2 gerechtjes per persoon)
•Op foccacia brood geserveerd, een mini huisgemaakte hamburger.
•Plaatpizza belegd met Quatro Frammagi
•Wokgerecht met gemarineerd gamba`s, noedels, bamboe, paksoy, rode paprika en een lenteuitje

Dessert (2 desserts per persoon)
•In likeur gemarineerd fruit van het seizoen, geserveerd vanuit jockeyglas
•Hollandse aardbeien vanuit cocktailglas geserveerd, met een warme sabayon bereidt met aardbeien likeur

Koffie/thee/verse munt thee
• Koffie, thee & verse muntthee, geserveerd met chocolade brokken, gevuld met cramberry`s & rozijnen

Op tafel
• Rustieke mini bonkjes van desem & spelt, geserveerd met gezouten boter

Walking dinner 1
€ 34,50 per persoon

Voorgerecht
• Tartaar van MRIJ, truffelcrème, gekonfijte tomaat, gebakken kwartelei, cressen, basilicum-olie en zuurdesemkrokant

Soepje
• Huisgemaakte paprikasoep met een schuimkraag van cappuccino

Hoofdgerecht
• Filet van Eco Field kalfshaas met een zalfje van knolselderij, een zuurkool kletskop en een krokant van kikkererwten

Zoete Zottigheid
• Mousse van pure faitrade chocolade
• Kruidig worteltaartje met een luchtige vanille hangop
• Trifle van espresso met bitterkoekjes

Koffie/thee/verse munt thee
• Koffie, thee & verse muntthee, geserveerd met chocolade brokken, gevuld met cramberry`s & rozijnen

Op tafel
• Rustieke mini bonkjes van desem & spelt, geserveerd met gezouten boter

 

Walking dinner 2
Prijs 4 gangen € 31,50 per persoon
Prijs 5 gangen € 35,50 per persoon

Starter 2 p.p.
• Tartaar van langzaam gegaard kalfsvlees & gepofte tomaat
• Geitenkaas lolly, geserveerd met een zoete chutney en pistache noten

Koude gerechtjes
(3 gerechtjes per persoon)
• Bonbon van verse tonijn, geserveerd met een saus vierge
• Carpaccio van Portobello met baba ganoush, Reijpenaer VSOP en extra vierge olijfolie
• Steak tartaar van MRIJ rund geserveerd met een spiegeleitje van kwartel en balsamico siroop

Soepje
(1 soepje per persoon)
• Cappuccino verse paprika met een room

Warme gerechtjes
(2 gerechtjes per persoon)
• Filet van Eco Field kalfshaas met romige gnocchi en paille van knolselderij
• Snoekbaars uit de Westeinder geserveerd met tomatenrisotto en chutney van pompoen
• Mini lasagne van paddenstoelen en ricotta pesto

Dessert
(2 desserts per persoon)
• Mousse van fairtrade chocolade met een vanilletopping
• Hollandse aardbeien vanuit cocktailglas geserveerd, met een warme sabayon bereidt met aardbeien likeur

Koffie/thee/verse munt thee
• Koffie, thee & verse muntthee, geserveerd met chocolade brokken, gevuld met cramberry`s & rozijnen

Op tafel
• Rustieke mini bonkjes van desem & spelt, geserveerd met gezouten boter