Walking dinner

Walking dinner Feestdagen

 

Walking dinner Winter

Trio van voorgerechten;

Huisgerookte Schotse zalm

Wildpaté met cranberriesaus

Herfst salade van gerookte eend en vijgen

****

Romige kastanjesoep met appel

****

Ravioli van boerenkool met worst & jus

****

Kruidige wildpeper geserveerd met een stamppotje van spruitjes, spekjes, met plakjes in de port gegaarde gieser wildeman en peperkoek croutons

****

Mini desserts (2 pp): wentelteefjes met kaneelijs en griesmeelpudding met aardbeienpuree,

 

(Totaal verzorgd inclusief mastiek, kok, bedienend personeel, statafels met strakke rok, glaswerk en dranken) (1,5 uur opbouw tijd, 4 uur walking dinner en ½ uur afbouw tijd)

€ 60,50 per persoon excl. btw

 

Frans walking dinner

Op de statafels: stokbrood met kruidenboter

 

Salade Niçoise met tonijn en verse tonijn

****

Gegratineerde uiensoep met gruyère kaas

****

Gebakken coquille & klein garnalenspiesje op bedje van zeewier

****

Rouleax van parelhoen gevuld met bospaddenstoelen geserveerd met mousselini van truffelpuree

****

Getrancheerde eendenborst met gekarameliseerde witlof en gevogeltejus met geroosterde hazelnoten

****

Mini tarte tatin & cheesecake

 

(Totaal verzorgd inclusief mastiek, kok, bedienend personeel, statafels met strakke rok, glaswerk en dranken) (1,5 uur opbouw tijd, 4 uur walking dinner en ½ uur afbouw tijd)

€ 55,50 per persoon excl. btw

 

Waking dinner 3      

Sushi van zalm “trendy style”  2 stuks

****

Broodje steak tartaar met ei en romige saus

****

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met geroosterde venkel en fijne ratatouille

***

Rouleau van parelhoen met een mousseline van knolselderij

****

Mini dessert (2pp) cheesecake en chocoladestapelaar

 

(Totaal verzorgd inclusief mastiek, kok, bedienend personeel, statafels met strakke rok, glaswerk en dranken € 55,00 excl. btw) (1,5 uur opbouw tijd, 4 uur walking dinner en ½ uur afbouw tijd)

€ 55,50 per persoon excl. btw

 

Waking dinner 4      

Halve kreeft met Hollandse sla en limoenmayonaise
****
Carpaccio van ossenhaas
met spekjes, pijnboompitjes, ruccola en Parmezaanse kaas
****
Dubbel getrokken runderbouillon met geplukte sukade en groene kruiden

****
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met geroosterde venkel en fijne ratatouille

****

Kalfslende met paddenstoelenrisotto en kreeft-dragonsaus
****
Scroppino van prosecco, wodka en citroensorbetijs
****
Cheesecake met pure chocoladesaus

 

(Totaal verzorgd inclusief mastiek, kok, bedienend personeel, statafels met strakke rok, glaswerk en dranken) (1,5 uur opbouw tijd, 4 uur walking dinner en ½ uur afbouw tijd)

€ 60,50 per persoon excl. btw

Boerenkool_klein