• Huis-en Tuinfeesten
    Wat een luxe om een geheel verzorgde catering te laten verschijnen en weer te laten verdwijnen nadat alle gasten intens hebben genoten van uw feest.

Tuinfeest organiseren?

Gaat u binnenkort een tuinfeest organiseren? Of een huisfeestje plannen? Hartstikke leuk! Heeft u al nagedacht over hoe u het tuinfeest of huisfeest wilt aankleden, en hoe u de hapjes en drankjes wilt? Wellicht een heerlijk buffet of een barbecue? Ria’s Keuken helpt u bij het plannen, aankleden en cateren van uw tuinfeest of huisfeest!

Een tuinfeest organiseren: Prettig om een helpende hand erbij te hebben!

Het organiseren van een tuinfeest of huisfeest is een leuke, maar drukke bezigheid. En als het feest straks losbarst, is het natuurlijk wel leuk om zelf ook een beetje mee te kunnen genieten van dit alles. Ria’s Keuken helpt u uit de brand, zodat u ook met volle teugen kunt genieten van uw eigen tuinfeest of huisfeest.

De luxe van het uitbesteden van de organisatie van uw tuinfeest

Wat een luxe om een geheel verzorgde catering te laten verschijnen en weer te laten verdwijnen nadat alle gasten intens hebben genoten van uw feest. Na afloop geen afwas, maar waardevolle herinneringen aan een sfeervolle, ontspannen avond. Aan niets mag het uw gasten ontbreken, zij worden in de watten gelegd door ons toegewijde personeel. Catering op een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Wij helpen u graag met een aantal ideeën en suggesties. Heeft u al eens gedacht aan een winterbuffet of winter BBQ? Een overkapping in de tuin, een terrasverwarmer, sfeervolle muziek, glühwein en winterse stoof of gebraad en wijn die deze warme, stevige smaken kan dragen. Elk seizoen heeft zijn charmes en daar maken we met de seizoensgebonden produkten dankbaar gebruik van.

Neem direct contact op!