• Buffetten
    Buffetten van Ria's keuken worden fraai gepresenteerd en volledig verzorgd door ons personeel.

Buffetten

Buffetten verzorgen kunnen wij als de beste. Het verwennen van uw gasten met een heerlijk en fraai gepresenteerd buffet is onze prioriteit. Het maakt niet uit om welk evenement het gaat: Ria’s keuken verzorgt buffetten voor iedereen en voor een eerlijke prijs.

Samen de buffetten samenstellen

Buffetten van Ria’s keuken worden fraai gepresenteerd. Wij kunnen u goed adviseren over de diverse gerechten die wij in buffetvorm aan kunnen bieden. Wij kunnen u voorzien van praktische suggesties en natuurlijk houden wij rekening met eventuele dieetwensen. U kunt al een buffet van Ria’s keuken afnemen vanaf 20 personen.

Een complete buffet ervaring

Om uw evenement compleet te maken kunt u er voor kiezen om uw buffet op te laten dienen door ons personeel. Wij voorzien uw gasten van alle heerlijke gerechten zodat zij zelf niet hoeven op te scheppen. Ook het uitserveren van dranken en andere kleine versnaperingen is geen enkel probleem voor ons.

Wilt u ook de aankleding door Ria’s keuken laten verzorgen? Wij leveren graag tafels, servies, glaswerk en alle overige benodigdheden om uw buffet tot een succes te maken! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het buffet door ons op locatie te laten bezorgen zodat u zelf kan voorzien in een succesvolle afhandeling.

Ria’s keuken staat open voor uw suggesties en wensen met betrekking tot onze buffetten. Gezamenlijk komen we altijd tot een succesvolle formule ten behoeve van uw evenement of festiviteit.

Hollands buffet / Hollands winterbuffet / Stamppotten buffet

Pasta buffet / Italiaans buffet / Frans buffet / Spaans buffet / Tapas buffet / Mediterraans buffet

Oosters buffet / Indonesisch buffet

Bourgondisch buffet

U.S.A buffet / Hamburgers

Onze buffetgerechten zijn uitstekend geschikt voor een warme lunch, crew maaltijd of snelle maaltijd

 

Neem direct contact op!