• Walking Dinner
    Uw gasten genieten van heerlijke gerechtjes aan statafels. Elk half uur worden er nieuwe gerechtjes uitgeserveerd.

Walking dinner: Een origineel catering concept

Wilt u een informeel diner voor een zakelijke, familie of netwerk bijeenkomst dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat houdt een walking dinner in?

Het concept is simpel, maar doeltreffend.

Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit een aantal kleine gerechtjes. Een vaste zitplaats aan tafel is niet nodig en er kan vrij door de ruimte bewogen worden.

De geserveerde verrassingen die een lust voor het oog zijn staan garant voor een ongedwongen doch hoogstaand diner.

Vanaf 5/6 gerechtjes is een walking dinner maaltijdvervangend (+/- 80 gram).

Ria’s keuken Totaal

Met familie, vrienden en relaties genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze service “Ria’s keuken Totaal” Hierbij betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper en serveerster/ober zijn ook inbegrepen. U krijgt een totale verzorging van uw catering, u hoeft werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De service “Ria’s keuken Totaal” is inclusief: huur van glazen, de afwas, opbouw van benodigdheden, barmeubel, statafels, bezorgkosten.

De opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met full service van Ria’s keuken.

Drankarrangement

Het drankarrangement bestaat uit: bier, witte wijn, rode wijn, rosé, Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite, bronwater, bruisend bronwater, appelsap en verse jus d’orange.

Wijnarrangement 

Ook kunnen wij bij uw walking dinner een wijnarrangement aanbieden. U krijgt dan afhankelijk van de gerechtjes een bijpassende wijn. Altijd de ultieme wijn-spijs combinatie.

 

De walking dinners zijn te bestellen vanaf 35 personen.stamppot

De charme van onze walking dinner zit hem vooral in de lekkerste culinaire verrassingen die een lust voor het oog zijn en in glaasje of op trendy servies gepresenteerd en uitgeserveerd worden.

Hieronder enkele voorbeelden;

  • De walking dinners zijn te bestellen vanaf 35 personen.
  • Vanaf 5/6 gerechtjes is een walking dinner maaltijdvervangend (+/- 80 gram).
  • De service “Ria’s keuken Totaal” is inclusief: huur van glazen, de afwas, opbouw van benodigdheden, barmeubel, statafels, bezorgkosten.

 

“Wij waren verrast door het aanbod en het was compleet door de persoonlijke benadering en meedenken van Ria. Goede prijs, kwaliteitsverhouding. Wij hoefden nergens aan te denken en konden daarmee alle aandacht aan onze gasten besteden.” Annelies de Pater, Hilversum

“Ria’s Keuken hebben wij ingehuurd voor ons bruiloftsdiner. We wilden een informeel diner, en daarom viel de keuze op een Walking Dinner bij ons thuis. Vanaf het eerste contact heeft ze ons goed begeleid. Op de dag zelf was de kwaliteit van het eten fantastisch, de service boven verwachting en de sfeer optimaal! Alle gasten waren onder de indruk! Toen we na het feest thuiskwamen was de hele keuken ook weer supernetjes opgeruimd. Wij zullen Ria zeker weer contacten als we nog wat te vieren hebben.” Janneke Verschoor, Amsterdam

 

Walking dinner overzicht

Neem direct contact op!

 

 

chicasbarhomemade limonades