Seizoen HERFST live cooking

LET’S GET TOGETHER! FOODSTATIONS ZIJN PERFECT VOOR INFORMELE
EETGELEGENHEDEN. OF HET DINER HIER NU CENTRAAL STAAT, OF DAT DE STATIONS
EEN AANVULLING ZIJN OP EEN GROOT FEEST; SUCCES GEGARANDEERD!

De prijs voor foodstations is op aanvraag.
Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Geflambeerde pasta in Old Amsterdam
Terwijl de oude kaas ‘in brand’ staat, wordt de kort gekookte, verse pasta in de kaas gegoten. Door de vlammen smelt de kaas welke zich hecht aan de pasta. Bij de servering kan een passende garnering worden gekozen!

Soeperman
Heerlijke herfstachtige soepen met een verwennerij aan garnering en rustiek brood uit eigen keuken.
• Stevige erwtensoep
• Thaise pompoensoep
• Crème van paddestoelen
• Ovengeroosterde tomatensoep met muhammara

Rösti fantasie
Rösti is een nationaal gerecht uit Zwitserland.
Oorspronkelijk aten boeren uit het kanton
Bern het als ontbijt. Wij maken reuze
aardappelkoeken in grote rustieke pannen
en snijden ze in punten. Deze heerlijke rösti’s
bakken we met verschillende garneringen
zoals Zwitserse kazen en worst.

Broodje stoof
Een heerlijk broodje stoofvlees met garnituur van groenten ingelegd op zuur.
Hollandse pot
Stamppot proeverij:
• Hutspot
• Boerenkool
• Rode kool

In lekkere jus serveren we:
• Hollandse huisgemaakte gehaktballetjes
• Rookworst
• Speklapjes

Stoofpotten
Warm vlees:
• Stifado met wild zwijn
• Vlaams zuurvlees

Groenten stoof:
• Lentejas estofadas – Spaanse linzen stoofpot

Chocolate factory

Plaat chocolade
Een assortiment aan chocolade platen van witte, bruine en pure fairtrade chocolade. De platen  worden bereidt met gebrande noten en gedroogde vruchten.

Chocolade dip
Zoete pleziertjes van een gesmolten chocoladedip van pure, melk en witte chocolade met roomsoesjes, gestoofde peertjes en breadpudding.
Weckpotje
Luchtige chocolademousse met een gebrande marshmallow en een frambozen crunch.