Ria’s keuken ontzorgt u voor, tijdens en na de kerst

Een zalige kerst met behulp van Ria’s Keuken

ZWANENBURG – Voor je het weet is de decembermaand aangebroken. Kerst 2014 is in zicht. Weet jij al hoe je dat gaat vieren binnen het bedrijf? Laat het kerstdiner, kerstlunch, kerst- of nieuwsjaars borrel verzorgen, wel zo makkelijk. Met zorg heeft Ria’s Keuken een divers aanbod samengesteld om de medewerkers te verwennen. Ook naar de bediening, hapjes, dranken en toebehoren hoef je niet naar om te kijken. Zij hebben het allemaal in huis. Laat de medewerkers lekker verwennen door de professionals van Ria’s Keuken met onder meer onderstaande kerstbuffetten.

 

 

Kerstbuffet 1
Vitello tonato met rucola en olijfolie
Carpaccio van rund met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en truffeldressing
Tomatensalade met mozzarella en basilicum
Wildpaté met cranberriejam
Huisgemaakte salade rijkelijk opgemaakt met gerookte zalm, haring en Noorse garnalen
Salade van boerenbrie met appel, walnoten, bleekselderij, zongedroogde cherry tomaatjes en romige honingdressing
Vers gebakken brood met kruidenboter en tapenade
****
Varkenshaas puntjes in een romige champignonsaus
Provençaalse visschotel met courgette, tomaat en ui in tomatensaus
Provençaalse lamsstoof
In rode wijn gestoofde gieser wildeman
Geglaceerde spruiten met spekjes
Verse aardappelpuree
Safraan rijst
Geroosterde groenten uit de oven met olijfolie
****
Pure chocolademousse
Tiramisu
Vers fruitsalade
€ 24,50 per persoon (min. 20 personen), inclusief schalen, opschepbestek, shaving dishes. Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag
Kerstbuffet luxe
Carpaccio van gerookte wildzwijnham
Herfst salade van gerookte eend en vijgen
Ambachtelijke schotse zalm salade met garnituur van gevulde eitjes en Noorse garnalen
Wildpaté met cranberriejam
Huisgemaakte salade rijkelijk opgemaakt met gerookte zalm, haring en Noorse garnalen
Salade van boerenbrie met appel, walnoten, bleekselderij, zongedroogde cherry tomaatjes en romige honingdressing
Vers gebakken brood met kruidenboter en tapenade
****
Hertenrug filet met wildsaus
Gemarineerde plakjes kalkoenrollade, met sinaasappel saus
Hazenpeper met zilveruitjes
Gestoomde zalmfilet met een kreeftensaus
Stamppot met spruitjes en spekjes
Gebakken rozemarijn aardappels met pompoen
Rode kool met appel
In rode port gestoofde gieser wildeman
****
Vers fruit salade
Wentelteefjes met vanillesaus
Tarte tartin van appel
Tiramisu
€ 32,50 per persoon (min. 25 personen), inclusief schalen, opschepbestek, shaving dishes. Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag
Feestdagen
Naast de kerstbuffetten biedt Ria’s Keuken tijdens de feestdagen nog veel meer soorten diners, buffetten en hapjes: kerst/ nieuwjaars ontbijt / brunch, kerstlunch, kerstbuffet standaard, stamppot buffet, walking dinner feestdagen, walking dinner winter, borrel assortiment, receptie hapjes (60 hapjes per schaal ), visschotel royal (voor 8 personen) en kerstdiner 2014 (vanaf 4 personen; meerprijs onder de 4 personen). De feestdagen aanbiedingen zijn geldig van 1 november 2014 t/m 31 januari 2015. De prijzen zijn exclusief 6% btw. Neem een kijkje op de website voor meer info over de verschillende menu’s en de overige mogelijkheden.
Ria’s Keuken
Wilgenlaan 7d
1161 JK Zwanenburg
Tel. 023-2024669

Leave a Reply

*

captcha *