• Live Cooking
    Ria’s keuken verzorgt live cooking evenementen. Onze live cooking buffetten zijn zeer compleet en divers. Een culinair feest!

Live Cooking

Live cooking Rias KeukenRia’s keuken verzorgt ook live cooking evenementen. Deze buffetten waar er live voor u gekookt wordt, zijn zeer compleet en divers. Een waar culinair feest!

Live cooking wordt steeds populairder en Ria’s keuken is de leidende en vernieuwende factor! Uw gasten zal het aan niet ontbreken. Er is voor ieder wat wils te verkrijgen bij onze buffetten. Wij weten altijd een verrassend culinair menu samen te stellen! Of de voorkeur nu uitgaat naar vis, vlees of iets vegetarisch, samen met u kunnen we een gevarieerd menu serveren.

Live cooking met onze chefs

Onze koks staan klaar voor uw gasten en koken live en á la minute de heerlijkste culinaire hoogstandjes. Dit populaire buffet is uitermate geschikt voor feestelijke aangelegenheden thuis of voor uw bedrijfsfeest! De aanwezigheid van onze koks brengen een extra dimensie met zich mee. Zij kunnen ter plekke uitleg geven over het gekozen gerecht of dit op maat voor uw gasten klaarmaken of afsnijden.

Wanneer u wenst kan Ria’s keuken ook alle dranken en de benodigde tafelaankleding verzorgen. T
evens kunnen wij zorgdragen voor bedienend personeel. De live cooking buffetten zijn te bestellen vanaf  30 personen.

Voorbeelden van live cooking:

  • Bubbels & Burgers
  • Bites & Bites
  • Streetfood
  • Buffet met life cooking

 

“Bij onze jaarlijkse “oesterparty” bij Parc Makelaars was het allemaal voor de 4e keer op rij tot in de puntjes geregeld door Ria en de andere dames en heren van Ria’s keuken. Het was een groot succes met heerlijke hapjes, oesters en een perfecte uitstraling. Enorm bedankt.”

Neem direct contact op!