Kerstbuffet

FEESTDAGEN BUFFET (VANAF 15 PERSONEN)

Salades
• Diverse wildpaté met stoofpeertjes, cranberrycompote en uienconfiture
• Salade van venkel en bloedsinaasappels en extra vierge olijfolie
• Robuuste salade van knolselderij, gekonfijte eend, witte rozijnen en amandelen in een heerlijke truffeldressing

Hoofdgerecht
• Zalmmootje op gesmoorde venkel en sesamzaadjes en een saus van pinot gris
• Traditionele hazenpeper met bospaddenstoelen en zilveruitjes
• Varkenshaasreepjes met portobello paddenstoelen in een saus van Pommery mosterd
• Pompoenpuree met verse tijm
• Aardappelgratin met broccoli en kerstomaatjes

Overige
Op het buffet serveren wij vers gebakken oerbrood met roomboter en kruidenboter

€ 27,50 per persoon inclusief btw, borden & bestek

Italiaans kerstbuffet

(VANAF 20 PERSONEN)

• Italiaans charcuterie met o.a. Parma, Coppa en knoflooksalami
• Plateau Italiaanse kazen met Ciabatta
• Toscaanse makreel salade
• Pastasalade met bospaddenstoelen, zongedroogde tomatjes, gorgonzola en een truffeldressing
• Komkommer in ’t zuur met mint
• Diverse Italiaanse broodsoorten, zoals Ciabatta en Foccacia met pesto verde en Toscaanse tapenade

• Lasagne Bolognaise met oude kaas gegratineerd
• Kalkoen Saltimbocca met Toscaanse gegrilde groenten en volle rode wijn saus
• Runderstoofstuk met pomodoritomaat en kastanjechamignons
• Gemarineerde Albacore tonijnfilet met een wite wijn- koriandersaus
• Gegratineerde courgettes met tomaten en aubergines
• Siciliaanse risottorijst met nogen en rozijnen

€ 30,50 per persoon inclusief btw, borden & bestek

Koud/warm kerstbuffet

(VANAF 20 PERSONEN)

• Thaise eendensalade met ananas, mango en een dressing van rode ui, limoen, rietsuiker en verse munt
• Gerookte zalm met een garnituur van kappertjes, ei en gesnipperde ui
• Combinatie van Hollandse en Noorse garnalen op een frisse salade van diverse slasoorten en groene asperges
• Salade van Tozzi mozzarella met trostomaat en verse basilicum
• Rosé gebraden kalfsfricandeau met een zachte tonijnmayonaise
• Roseval aardappelsalade met bieslook en bosuitjes
• Diverse bijpassende sauzen
• Italiaanse pastasalade met diverse groenten

Diverse Bourgondische broodsoorten met huisgemaakte tapenade en kruidenboter

• Matelotte van diverse vissoorten, Zeeuwse mosselen en dille-mosterdsaus
• Varkenshaasreepjes met Portobello paddenstoelen in een saus van Pommery mosterd
• Maiskipfilet met groene paprika en een dragonsaus
• Krielaardappeltjes uit de oven met gearomatiseerde botersaus en verse peterselie
• Geurige notenrijst
• Groenten die het seizoen brengt

€ 30,50 per persoon inclusief btw, borden & bestek

Kerstbuffet Deluxe (minimaal 25 personen)

• Diverse wildpaté met stoofpeertjes, cranberrycompote en uienconfiture
• Salade van blokjes gegrilde kalkoen, rucola, geplukte munt, grapefruit, feta en olijven
• Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en dressing

Diverse soorten brood & boter en kruidenboter

• Gebakken kipfilet in bospaddenstoelensaus
• Boeuf bourguignon
• Traditionele goulash van edelhertenvlees
• Gestoofde zalmmootjes
• Gesauteerde paddenstoelen met ricotta pesto
• Geglaceerde winterse groenten
• Pastavlinders, gebakken pijnboompitjes en verse geschaafde Parmezaanse kaas
• Zachte aardappelmousseline

€ 30,50 per persoon inclusief btw, borden & bestek

Dessert opties:

Diverse mini dessert: € 2,25 per stuk

Bijvoorbeeld:

Chocolade mousse met vanille crème
Triffle van espresso met bitterkoekjes
Hangop met winter fruit
Cheesecake
Panna cotta met rood fruit
Fruitsalade

Zorgeloos genieten

Wij nemen graag alle zorg uit handen. Wat we u vragen is of we gebruik kunnen maken van een tafel in de ruimte waar het diner wordt gehouden. Dan verzorgen wij de opbouw van het buffet, borden, bestek, opscheplepels en ander toebehoren.

U KUNT UW DINER UITBREIDEN MET:

• HOLLANDSE BAR (BIER, WIJN, FRIS EN MINERAALWATER) 4,50 P.P. PER UUR
• MEDEWERKER BEDIENING (MINIMAAL 4 UUR) 34,50 PER UUR
• GLAS BUBBELS (PROSECCO) 3,50
• EEN KOK (MINIMAAL 4 UUR) IS BESCHIKBAAR TEGEN EEN UURTARIEF VAN 41,75

 

Met volle enthousiasme leveren wij t/m 31 december 2019 en vanaf 6 januari 2020!