Kerstbuffet

Kerstbuffet

(alle buffetten vanaf 20 personen of waar anders aangegeven, inclusief btw)

Kerstbuffet

Tonijnsalade met cornichons en tomaat

Groene salade

Vers gebakken brood met kruidenboter

****

Borrel kippenpootjes met piri-piri kruiden

Ossenhaaspuntjes op spiesje in knoflookmarinade en rozemarijn

Rundergehaktballetjes op spiesje

Spiesje yakatori – Japanse kipsaté

Gamba’s gemarineerd met knoflook en rode peper

Gebakken rozemarijn aardappeltjes met huisgemaakte limoenmayonaise

 

€ 26,25 per persoon incl. schalen, opschepbestek, chafing dishes

Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag

 

 

Kerstbuffet hoofd 

Gebakken stukje maiskipfilet in bospaddenstoelensaus

Gestoofde zalmmootjes in kruidensaus

Ragout van kastanjechampignons, shiitakes, kikkererwten en aubergines
Stoofpeertjes in rode wijn

Geroosterde groenten uit de oven, knolselderij, ui, winterpeen, paprika, courgette, aubergine

Gebakken krielaardappeltjes

****

Assortiment mini desserts (2 pp):

Tarte tartin van appel

Vers fruit

Tiramisu

 

€ 29,50 pp per persoon, incl. schalen, opschepbestek, chafing dishes

Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag

 

 

Kerstbuffet Ria’s keuken

Waldorfsalade met een pastrami van gerookte eendenborst en gerookte kalkoen met

mangochutney

Salade met tonijn, rode ui, cornichon en tomaat

Pastasalade, vegetarisch, met paddenstoelen, knapperige groenten, crème fraîche en pesto

Vers gebakken brood met kruidenboter en roomboter

****

Gebakken stukje maiskipfilet in bospaddenstoelensaus

Gestoofde zalmmootjes in kruidensaus

Ragout van kastanjechampignons, shiitakes, kikkererwten en aubergines
Stoofpeertjes in rode wijn

Geroosterde groenten uit de oven, knolselderij, ui, winterpeen, paprika, courgette, aubergine

Gebakken krielaardappeltjes

****

Assortiment mini desserts (2 pp):

Tarte tartin van appel

Vers fruit

Tiramisu

 

€ 39,50 per persoon, incl. schalen, opschepbestek, chafing dishes

Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag

 

Kerstbuffet luxe (minimaal 25 personen)

Carpaccio van gerookte wildzwijnham

Waldorfsalade met een pastrami van gerookte eendenborst en gerookte kalkoen met

mangochutney

Proeverij van gerookte zalm, Noorse garnalen, gerookte forel en pepermakreel

Pastasalade, vegetarisch, met paddenstoelen, knapperige groenten, crème fraîche en pesto

Vers gebakken brood met kruidenboter en roomboter

****

Mediterraans vispotje gevuld met zeeduivel, mosselen en gamba’s in een saus tomaat en dragon

Kalkoentournedos met een bospaddenstoelen roomsaus

Ragout van kastanjechampignons, shiitakes, kikkererwten en aubergines
Bijgerechten

Aappeltaartje met zeezout en peterselie boter

Wilde rijst melange

Geroosterde groenten uit de oven, knolselderij, ui, winterpeen, paprika, courgette, aubergine

In rode wijn en port gestoofde peertjes

****

Assortiment mini desserts (2 pp):

Tarte tartin van appel

Vers fruit

Tiramisu

 

€ 44,50 per persoon, incl. schalen, opschepbestek, chafing dishes

Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag

 

Italiaans buffet (minimaal 25 personen)

        

Rauwe ham met meloen en balsamico siroop
Salade caprese; wilde tomaat met mozzarella, basilicum en rode ui
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pesto pijnboompitjes en tomatenolie

Vitello tonato (kalfsmuis met tonijnmayonaise)
Verse, knapperige, Italiaanse salade met dressing van olijfolie, honing, balsamico en kruiden

Diverse broodsoorten met boter en tapenade
****

Lasagne met gegrilde groente (vega)

Italiaanse gehaktballetjes in tomaat-basilicumsaus
Penne met paddestoelensaus, spinazie en Parmezaan (vega)
Kalfslapje, langzaam gegaard met een saus van paprika en limoen
Grote garnalen in een kruidige tomatensaus met knoflook en munt
Spaghetti á olio e peperochino

Geroosterde groente met amandel en ricotta (vega)

€ 32,50 per persoon, incl. schalen, opschepbestek, chafing dishes

Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag

 

 

Frans buffet (minimaal 25 personen)

                        

Caesar salade met Romeinse sla, gegrilde kip, baconreepjes, cherrytomaten, ei, croutons, Parmezaanse kaas, huisgemaakte caesarmayonaise (ansjovis)

Salade met bietjes, blauwe kaas en walnootjes

Diverse gevulde patés met cranberrie compote

Frans kaas/worstplankje gegarneerd met vijgen en druiven

Frans stokbrood en kruidenboter
****

Gestoofde zalmmootje in een kreeftensaus

Coq au vin (stoofgerecht met kip, spek, ui, champignons in rode wijn)

Gebraden runderrollade in rode wijnsaus

Ratatouille

Gele rijst

Aardappelgratin

 

€ 35,50 per persoon, incl. schalen, opschepbestek, chafing dishes

Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag

Bourgondisch buffet  (minimaal 25 personen)

                                

Caesar salade met Romeinse sla, gegrilde kip, baconreepjes, cherrytomaten, ei, croutons, Parmezaanse kaas, huisgemaakte caesarmayonaise (ansjovis)

Traditionele tomatensalade van pomodori tomaat, mozzarella, rucola, basilicumblaadjes

Vitello tonnato

Carpaccio (rund)

Land en robuuste broden met humus, tapenade en boters

****

¼ kippen gemarineerd met Provençaalse kruiden en knoflook

Lamsstoof Arabische stijl met gedroogde vruchten en amandelen

Provençaalse visschotel met courgette, tomaat en ui in tomatensaus

Gevulde courgette met paddenstoelen

Citroenrijst

Ovengebakken aardappels in schil met kruiden

Seizoen groenten

 

€ 36,50 per persoon, incl. schalen, opschepbestek, chafing dishes

Borden, bestek, glaswerk, ed. prijs op aanvraag

 

 

Met volle enthousiasme leveren wij t/m 25 december en van 27 t/m 30 december 2017!