• Locaties
    Een locatie buiten de deur geheel in stijl en thema van uw feest? Ria's keuken regelt het!

Feestlocatie Haarlem? Station Bloemendaal natuurlijk!

Feestlocatie Haarlem | Als u een feest gaat organiseren is naast de catering en het vertier natuurlijk de locatie een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw feest of evenement. Ria’s keuken is goed bekend in de regio en weet unieke verborgen plekjes waar u uw gasten echt mee kunt verassen. Station Bloemendaal is zo’n uniek plekje.

Feestlocatie Haarlem, een locatie buiten de deur geheel in stijl en thema van uw feest

Ria’s keuken heeft al geruime tijd een prettige samenwerking met Station Bloemendaal. Als huicateraar verzorgen wij vele partijen en feesten op deze unieke locatie. In dit prachtige, monumentale pand kunt u verdiend trots zijn om uw gasten hier te mogen ontvangen. Station Bloemendaal is als feestlocatie Haarlem zeer geschikt voor recepties, vergaderingen, buffetten, walking dinners, sit-down dinners, lunches, borrels en feesten.

Bent u met een kleiner gezelschap?

Voor een klein gezelschap van maximaal 32 personen binnen en tot 50 personen buiten, hebben wij een unieke locatie voor u net buiten Haarlem in een landelijke omgeving. De plek is gelegen aan het water en kan gecombineerd worden met een boottocht of een heerlijke wandeling. Ideaal voor kleinere evenementen zoals bruiloften, en familie evenementen!

Ook voor andere evenementen kunnen wij unieke en creatieve locaties aanwijzen. Graag adviseren wij u hierbij en verzorgen naast de locatie uiteraard graag uw cateringwensen. Lees meer over alle diensten die wij leveren op deze website.

Schroom niet om contact met ons te zoeken. Wij weten uit ervaring dat Ria’s Keuken garant staat voor kwaliteit. Oog voor details en de wensen van onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt direct contact met ons opnemen via onze contactpagina of door direct op onderstaande knop te klikken.

Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe klant van Ria’s Keuken! Wij hebben er zin in!

Neem direct contact op!