• Recepties
    Een goede receptie is een korte gelegenheid om te feliciteren, waarvan het merendeel het jammer vindt dat het is afgelopen.

Receptie cateren

Een goede receptie is een korte gelegenheid om te feliciteren, waarvan het merendeel het jammer vindt dat het is afgelopen. Bij een bruiloft is de receptie de opbouw naar een veelbelovende avond. Bij de opening van een bedrijf is het de opbouw naar succes. Het verwennen en verrassen van de gasten is wat Ria’s keuken anders maakt. Ook voor recepties op kleinschaliger niveau als een housewarming of verjaardag weet Ria’s keuken altijd weer de sfeer te verhogen.
Voor alles soorten recepties kunt u rekenen op originaliteit en een combinatie van nieuwe trends en homemade traktaties.

Elke soort receptie cateren

Of het nu gaat om het cateren van uw bruiloft receptie, uw 50e verjaardag, de opening van uw pand of zelfs een uitvaart, Ria’s keuken weet voor elk soort evenement de juiste snaar te raken en bijpassende gerechtjes te serveren. U wilt uiteraard dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voorafgaand aan uw receptie zitten wij met u samen om tot in detail als uw cateringwensen met u door te lopen. Met het eten, drinken, aankleding en muziek op uw receptie kunt u werkelijk het verschil maken.

Receptie catering: al uw zorgen uit handen genomen!

Bedenk dat als u een receptie geeft, er een hoop geregel bij komt kijken. U moet inkopen doen, personeel regelen en als u heerlijke hapjes wilt, moeten deze ook klaargemaakt worden. Zou het niet fantastisch zijn om deze zorgen allemaal uit handen te geven? Wij regelen uw taart, hapjes, diner, drankjes etc. en dit wordt allemaal door ons vriendelijke personeel aan uw gasten gepresenteerd. Uw gasten zullen een geweldige tijd beleven, en u kunt ook genieten!

Catering locatie

Heeft u nog geen goede locatie voor uw receptie kunnen vinden? Als onderdeel van het receptie cateren kan Ria’s Keuken u een aantal schitterende suggesties doen met betrekking tot locaties. Gezien onze ruime ervaring in de cateringservices hebben wij zelf al veel mooie locaties mogen bezoeken en kunnen wij u zeker adviseren op dit gebied. Maar ook de minder bekende locaties kunnen wij u in het geheim verklappen!
Nog geen locatie? Wij hebben een aantal suggesties voor locaties die niemand nog kent…

Het aankleden van uw locatie is voor ons ook geen enkel probleem. Wij zetten graag een schitterende partytent neer en zorgen voor de overige aankleding. Deze aankleding kan volledig volgens de door u opgegeven stijl plaatsvinden. Niets is ons te gek, maar wel binnen uw budget uiteraard.

 

“Ria’s keuken hebben wij leren kennen als een flexibel bedrijf die met ons meedenkt.
De klasse die wij willen uitstraling komt duidelijk naar voren in de catering.
Al jaren zijn we zeer te spreken over Ria’s keuken.” ING House

Neem voor uw receptie contact met ons op!