• Bruiloften
    De mooiste dag van uw leven geeft u niet zomaar uit handen.

Bruiloft catering

De mooiste dag van uw leven geeft u niet zomaar uit handen. Dat begrijpt Ria ’s Keuken maar al te goed. Daarom heeft Ria’s Keuken bruiloft catering in het leven geroepen. Tot in detail lopen wij de cateringwensen van uw bruiloft met u door, zodat alles volgens plan verloopt. Op uw eigen bruiloft wilt u dat alles perfect geregeld is, dat de gasten het naar hun zin hebben en dat er originele en verrassende elementen in de dag verwerkt zijn. Met eten, drinken, aankleding en muziek kunt u het verschil maken.

Bruiloft catering: Uw gasten zijn aan zet!

Bedenk dat uw gasten de bruiloft maken, zonder hen is de bruiloft een stuk minder leuk! Zij worden door ons vriendelijke personeel persoonlijk bediend. De taart, hapjes, diner en drankjes van onze bruiloft catering stellen wij samen, in de door u gekozen stijl. Zowel de smaak als presentatie laat niets te wensen over! Uw gasten zullen een geweldige dag beleven, en u vanzelfsprekend ook!

Bruiloft catering: De locatie zegt veel

Heeft u nog geen goede trouwlocatie kunnen vinden? Als onderdeel van de bruiloft catering kan Ria’s Keuken u een aantal schitterende suggesties doen met betrekking tot trouwlocaties. Gezien onze ruime ervaring in de cateringservices hebben wij zelf al veel mooie trouwlocaties mogen bezoeken en kunnen wij u zeker adviseren op dit gebied. Maar ook de minder bekende locaties kunnen wij u in het geheim verklappen!
Nog geen locatie? Wij hebben een aantal suggesties voor locaties die niemand nog kent…

Het aankleden van uw locatie is voor ons ook geen enkel probleem. Wij zetten graag een schitterende partytent neer en zorgen voor de overige aankleding. Deze aankleding kan volledig volgens de door u opgegeven stijl plaatsvinden. Niets is ons te gek, maar wel binnen uw budget!

“Ria’s Keuken hebben wij ingehuurd voor ons bruiloftsdiner. We wilden een informeel diner, en daarom viel de keuze op een Walking Dinner bij ons thuis. Vanaf het eerste contact heeft ze ons goed begeleid. Op de dag zelf was de kwaliteit van het eten fantastisch, de service boven verwachting en de sfeer optimaal! Alle gasten waren onder de indruk! Toen we na het feest thuiskwamen was de hele keuken ook weer supernetjes opgeruimd. Wij zullen Ria zeker weer contacten als we nog wat te vieren hebben.” Janneke Verschoor, Amsterdam

Neem direct contact op!