• Lunch Catering
    Overheerlijke broodjes, luxe lunchbuffetten: Alles is mogelijk bij Ria's keuken!

Lunch catering omgeving Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Alphen a/d Rijn door Ria’s keuken

Lunch catering regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Alphen a/d Rijn. Ria’s keuken verzorgt uw lunch catering op locatie. Bent u op zoek naar een catering partner die uw zakenlunch kan verzorgen? Of zoekt u een cateringbedrijf die een schitterende lunch voor bijvoorbeeld uw familie reünie, verjaardag of een uitvaart tot een succes kan maken? Dan bent u bij Ria’s keuken aan het juiste adres. Ria’s keuken is al jarenlang een graag geziene leverancier van luxe lunches in de Randstad, bij zowel het MKB, het grootbedrijf als de particulier.

Ria’s keuken verzorgt uw lunch tot in de puntjes met alle benodigde tafelbenodigdheden, een buffet indien gewenst en een keur aan heerlijke gerechten. Neem snel contact op en geef uw wensen door!

Lunch catering regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Alphen a/d Rijn: Lunchbuffetten en compleet verzorgde broodjes

Voor elke situatie biedt Ria’s keuken een oplossing met Lunch catering concept. Zo kunnen wij voor kleine tot (middel)grote groepen heerlijke lunches serveren. Deze lunches kunt u zo luxe maken als u zelf wenst. U kunt ervoor kiezen om simpele royaal belegde broodjes uit te serveren, met daarbij diverse soorten fruit, melk, yoghurt en diverse vruchtensappen. Ook kunt u ervoor kiezen om overheerlijke luxe broodjes te laten verzorgen voorzien van luxe beleg.

Daarnaast is het mogelijk om voor uw gasten lunchtassen klaar te laten maken voorzien van belegde broodjes, fruit en een drankje naar keuze.

Voor grotere groepen adviseren wij onze befaamde lunch buffetten. Op deze manier kunnen uw gasten zelf hun lunch samenstellen of kunnen wij het buffet uitserveren. Net wat u het prettigst vindt! Onze lunchbuffetten worden voorzien van verse seizoensproducten van hartig tot zoet!

Alle lunches zijn te bestellen vanaf 16 personen.

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw lunch? Met onze Lunch catering regio Amsterdam en Haarlem concept weten wij zeker dat wij u op een prettige manier van dienst kunnen zijn. Schroom niet contact met Ria op te nemen via onderstaande knop!

“Voor onze klantendagen bestellen wij regelmatig de hapjes van Ria’s keuken. Deze worden altijd op tijd geleverd door vriendelijk personeel en vallen altijd erg in de smaak.
Ook voor andere catering zoals bijvoorbeeld tijdens de walking lunch hebben we met het personeel van Greetz erg genoten van het heerlijke eten en de leuke presentatie.” GREETZ

 

Lunch arrangementen, salades, broodjes

 

Soepen, Salades, Dranken, Extra’s

Neem direct contact op!