Catering op locatie

Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenement? Zoekt u iets buiten de deur en geheel in stijl en thema van uw feest? Ria’s keuken regelt het!

Feestlocatie Haarlem of Amsterdam?

 

 

Station Bloemendaal
Als u een feest gaat organiseren is naast de catering en het vertier natuurlijk de locatie een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw feest of evenement. Ria’s keuken is goed bekend in de regio Amsterdam en Kennemerland en weet unieke verborgen plekjes waar u uw gasten echt mee kunt verassen. Station Bloemendaal is zo’n uniek plekje.

Ria’s keuken heeft al geruime tijd een prettige samenwerking met Station Bloemendaal. Als huiscateraar verzorgen wij vele partijen en feesten op deze unieke locatie. In dit prachtige, monumentale pand kunt u verdiend trots zijn om uw gasten hier te mogen ontvangen. Station Bloemendaal is als feestlocatie Haarlem zeer geschikt voor recepties, vergaderingen, buffetten, walking dinners, sit-down dinners en lunches

 

Client: Station Bloemendaal
Website: https://www.stationbloemendaal.nl
Location: Bloemendaal

 

 

Genieloods

Het Fort bij Vijfhuizen is een fort van de Stelling van Amsterdam. Het is gelegen bij Vijfhuizen aan de westrand van de Haarlemmermeer tussen Haarlem en Hoofddorp.

 

De Genieloods van het Fort bij Vijfhuizen is van binnen en buiten helemaal vernieuwd en heringericht. Al oogt de Genieloods (inmiddels) zeer modern, vergeet niet dat dit een historisch gebouw met monumentale status is. De loods werd in 1896 neergezet en fungeerde als opslagplaats voor de kanonnen en andere artillerie van het fort en de Geniedijk.

 

Deze locatie is te huur voor (jaar)vergaderingen, congressen, lezingen, (nieuwjaars)recepties e.d.

Mocht u op zoek zijn naar

  • een mooie hoge lichte ruimte met een industriële uitstraling
  • voor max 140 personen
  • landelijk gelegen aan de rand van Haarlem
  • goede bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer
  • ruime gratis parkeermogelijkheden

 

Client: Fort Vijfhuizen / Genieloods
Website: https://www.kunstfort.nl/fort/genieloods/936-genieloods 
Location: Vijfhuizen

 

 

The Mayor Manor

NES 116 Private Mansion is een unieke locatie in het centrum van Amsterdam. Het object kan worden afgehuurd als evenementenlocatie, filmlocatie, trouwlocatie of als privé verblijf. NES 116 beschikt over een aantal verschillende zalen/vertrekken die allen inspirerend zijn ingericht en gerestaureerd door de eigenaar. De grote zaal beschikt over een VOID Airten V2 geluidsysteem. In de kelder bevindt zich zelfs een ondergrondse privé nachtclub met tevens een VOID geluidsysteem.

 

Client: NES 116
Website: http://www.nes116.nl
Location: Amsterdam

 

De Kookhaven

Je eigen event op deze unieke locatie op de Diemerzeedijk in Amsterdam. Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, borrels, recepties en verjaardagen.

 

Client: De Kookhaven
Website: http://www.kookhaven.nl
Location: Amsterdam

 

Nautisch avontuur

Geen standaard grachtjes maar het echte werk. Bijvoorbeeld 5 uur vanaf de Amstel naar Weesp – Vecht – Muiden – IJsselmeer – Oranjesluizen en weer naar de Amstel via Amsterdam. Het hele jaar door, weer of geen weer.

Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, borrels, recepties en verjaardagen.

Client: De Kookhaven
Website: http://www.kookhaven.nl/#nautisch-avontuur
Location: Amsterdam

 

Ripley’s

Op de bovenste verdieping bevindt zich de event locatie, waar je van het uitzicht over het plein (Dam)  kan genieten. Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, borrels, recepties en verjaardagen tot 150 personen. Combineer het met   andere werelden en dimensies bezoeken in de 5D-bioscoop! En/of met een bezoek aan het Ripley’s Believe It or Not! brengt je dichter bij de meeste geweldige exhibities ter wereld. Geniet van een ervaring achter de deuren van Ripley’s  Amsterdam en laat je ogen openen!

 

Client: Ripley’s
Website: http://www.ripleys.com/amsterdam/verjaardagsfeestjes
Location: Amsterdam/Dam

 

 

Feestlocatie 020 of 023

Ook voor andere evenementen in de regio Amsterdam of Haarlem kunnen wij unieke en creatieve locaties aanwijzen. Graag adviseren wij u hierbij en verzorgen naast de locatie uiteraard graag uw cateringwensen.

 

 

 

Schroom niet om contact met ons te zoeken. Ria’s Keuken staat garant staat voor kwaliteit. Wij hebben oog voor details en de wensen van onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt direct contact met ons opnemen via onze contactpagina of door direct op onderstaande knop te klikken.

Neem direct contact op!

Wij hopen u snel te mogen begroeten als nieuwe klant van Ria’s Keuken!